3IDEJE, kreativne realizacije, d.o.o.

Pogoji uporabe spletnega mesta

Varovanje osebnih podatkov

3IDEJE, kreativne realizacije, d.o.o. (v nadaljevanju: Upravljalec) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani (v nadaljevanju: Uporabnik). Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu z zakonskimi določili o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiramo samo v primeru, če se kot uporabnik naših spletnih strani prostovoljno odločite, da nam boste posredovali takšne podatke, ali nam zato dajete izrecno soglasje. V takšnih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe. Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiramo samo v primeru pošiljanja vašega sporočila s pomočjo kontaktnega obrazca na našem spletnem mestu.

Če nam osebne podatke posredujete prostovoljno, takšnih podatkov ne bomo uporabili, obdelali ali jih posredovali tretjim osebam v obsegu, ki presega zakonsko dovoljene okvire ali vaše soglasje. Poleg tega bomo vaše podatke posredovali samo, če smo k temu obvezani na osnovi uradnih zahtev ali sodnih nalogov.

Uporabnik odgovarja, da so vsi posredovani podatki resnični in točni. Upravljalec ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi Uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, varnost svojega e-poštnega predala ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito naprave s katero obiskuje spletno stran.

Čas hrambe osebnih podatkov

Upravljalec hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to zakonsko potrebno.

Piškotki

Spletno mesto ne uporablja piškotkov.

Omejitev odgovornosti

Upravljalec si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Upravljalec si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, brez posebnega dovoljenja ali obveščanja Uporabnika o tem. Spremenjeni pogoji uporabe pa pričnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletne strani in uporaba kontaktnega obrazca pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontaktni podatki

3IDEJE, kreativne realizacije, d.o.o.
Trg Borisa Kidriča 6
SI-2000 Maribor

info (at) 3ideje.si


Maribor, 7. 10. 2020

Izbrani projekti

Braverun

Logo s promocijskim materialom


3IDEJEKREATIVNEREALIZACIJE